Over Event-Service

Event-Service is een rasecht familiebedrijf met wortels diep in de Kempische grond. Zo draait Event-Service al meerdere generaties mee aan de top van het cateringcircuit. De grootouders van huidig zaakvoerder Luc namen enkele decennia geleden het voortouw en stonden met meerdere frietkramen overal in het land. Op dorpsevenementen, markten, kermissen, maar evengoed aan dancings en fuiven. Dankzij een jarenlange ervaring in de sector en een vaste kern aan personeel is Event-Service gegroeid tot wat het nu is: een financieel gezond catering bedrijf op topniveau.

Event-Service verzorgt de catering voor allerlei eet- en drankgelegenheden. Denk aan mobiele frituur, mosselfeesten organiseren, tapwagens of drankstanden. Maar evengoed nostalgische kermisattracties en amusementsspelen voor jong, oud en alles ertussen! Ideaal voor uw event, bedrijfsfeest, privéfeest of receptie. Kortom: voor ‘brood en spelen’ moet u bij Event-Service wezen.

Al onze catering wagens voldoen aan de strengste FAVV-normen en beschikken over een allergenenlijst en de nodige keuringsattesten inzake brandveiligheid.

Een voorsmaakje? Kom langs bij onze vaste frietkraam in Postel en proef onze overheerlijke, verse frietjes. Open elke zondag en tijdens de zomervakantie.